Ansökan Lägerbarn

Skol IF Mörtsjöåsen

Varje litet Mörtanminne, göm det i ditt sinne,
göm det intill ålderns da’r, som det finaste du har!

Hej,

Vad kul att du funderar på att ansöka till årets Mörtsjöläger. Vi ledare längtar redan till sommaren och årets läger. Vi hoppas få träffa dig och alla andra lägerbarn på Mörtsjöåsen i början av juni.

Observera att; Pga rådande omständigheter vet vi ej vilket datum vår ansökan öppnar för 2021. Vi följer utvecklingen av situationen för att kunna planera för ett läger sommaren 2021 – när och hur det kan genomföras kan vi heller inte svara på idag. Vi återkommer så fort vi vet/planerat mer. Håll utkik efter mer information här, håll i och håll ut så hoppas vi att vi ses snart igen

Lägret (2021) börjar (PRELIMINÄRT) söndagen 20 juni och håller på tills lördagen 3 juli.

Det är många som vill komma till lägret, och det tycker vi är jättekul. För att du skall ha möjlighet att komma på årets läger måste du skicka in din ansökan senast den 13 mars (PRELIMINÄRT). Är det något du undrar över innan du skickar iväg din ansökan så kolla gärna våra Vanliga Frågor, hittar du inte svar på din fråga så maila mortsjolagret@gmail.com eller ring till någon av oss lägerledningen i Skol IF Mörtsjöåsen.

Att vara med på lägret (2020) kostar 3000 kr. För detta får du mat och logi, ett idrotts- och ett simmärke, medlemskap i Skol IF Mörtsjöåsen, en olycksfallsförsäkring och en läger t-shirt. En del av avgiften går också till att utveckla lägret och anläggningen utifrån de önskemål som framkom i vår Barnkonsekvensanalys.

Besked om du har kommit med på lägret får du senast i början av maj (förhoppningsvis mycket tidigare då det är ambitionen med vår förkortade ansökningsperiod). Då kommer ett mail till den adress du skrivit på din ansökan med information om när lägeravgiften ska vara inbetald, vad du ska ha med dig till lägret och lite annat som kan vara bra att veta.

Är du som vårdnadshavare intresserad av att vara ledare på Mörtsjölägret? Läs mer om vad det innebär här och kontakta oss i lägerledningen. Mörtsjölägret har behov av ledare med många olika kompetenser och intressen! Ledare ansöker här, och för att bli ledare (2021) måste du vara född 2003 eller tidigare.

Datum för när du kan ansöka till 2021 års läger kommer i början av 2021, håll utkik!

Vid frågor kontakta lägerledningen på mortsjolagret@gmail.com

Lägerledningen Adam, Carin, Johanna, Malin, Marcus, Ulrika och Valter