Julhälsning från Lasse


image

Året går mot sitt slut och i början på 2016 fortsätter vi planeringen av Mörtsjölägret 2016 – ett jubileumsår – Mörtsjölägret fyller ju 90 år!

Vid senaste styrelsemötet utsåg styrelsen mig till lägerchef för ännu ett år. Det kommer för mig att bli det sista som lägerchef och därför innehåller årets planering också mycket av förberedelser för kommande ”generationsväxling”.
Jag har medvetet gått ut med detta tidigt just för att tid ska finnas till planering för framtiden. Vid styrelsehelgen i november framkom med all tydlighet att vi har många duktiga och engagerade ledare, som är redo att ta vid.
Detta faktum gör det också lättare för mig att ”lämna över” trots att det stundom kan kännas svårt att, efter 40 år i lägerledning, lämna ett uppdrag, som varit så fullt av fina, inspirerande och förtroendefulla kontakter och samarbeten.

Men nu ska vi jobba med nästa års läger och jag hoppas på att många ledare vill vara med på ”jubileumslägret” och därmed hör av sig när vi, i mitten av februari, ger möjlighet till anmälan via hemsidan. Vi kommer också att ha många arbetsgrupper i gång under våren och fram till lägrets början, mer information om detta kommer så håll koll på hemsidan och din e-post.

Till sist vill jag nu önska er alla

God Jul och Gott Nytt År !

Lasse

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Vad saknas? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.